Fileturn House

When we moved offices having purchased a building in Redhill, we felt the building needed considerable improvements to bring it up to the standard that we were used to setting for our own clients.

This also coincided with an overview of our own corporate identity and brand. It was decided that it was time to update both build and brand.

We striped out the entire building, beginning with the ground floor and working upwards to the second. Then, a full fit-out commenced and the scheme was to create open plan offices, separated only with full floor-to-ceiling glass offices for the directors and meeting rooms. 

New HVAC systems have been installed along with new electrics and lighting throughout. On the second floor we turned one of our office suites into a new break out area, complete with a fully serviced kitchen, wide screen TV, sofas and pool table so that our team had somewhere to escape.

The toilets on all three levels have been revamped and all urinals were replaced with private cubicles. New contemporary sinks that span the length of the room were installed. The counter top for these was created using corian and the floor and walls from marble. 

The stairwell has been redesigned to match the glass panes used to accompany the toilets and stairwell. The final result is that we have managed to create a modern stylish yet comfortable and practical work environment.