Hyatt Regency - The Churchill

The Churchill, in Central London, had to be elevated to match the style and elegance that is the Hyatt Regency.

This two year project included a complete fit-out to five floors and bedrooms, bathrooms and suites. A new state of the art gym was installed along with three meeting rooms and a conversion of a basement car park into working office space.The guest rooms were designed to a contemporary-classic style to compliment the architectural heritage of the central London location. They included walk-in showers, bespoke carpet, timber and brass furniture and unique artwork.

The office space contained fully glazed executive rooms, meeting rooms, cash office, training rooms and storage space constructed for the connecting Michelin Star restaurant, ‘Locanda Locatelli’. The high quality finish to this project is exactly what Hyatt were looking for.